Word jij onze nieuwste Filta Franchisenemer?

Momenteel zijn wij druk bezig met het zoeken naar nieuwe franchisenemers door heel Nederland. Wij zullen de franchisenemer bijstaan met alle nodige trainingen en bieden volledige ondersteuning om het werkgebied maximaal te benutten.

WAAROM EEN FILTA FRANCHISE?

  • Erkend; Wekelijks zijn wij te vinden in meer dan 600 keukens in de Benelux met 22 Filta Franchisenemers.  
  • Vanuit Huis; Er kan vanuit huis gewerkt worden en een klantenkring met 30 tot 40 bezoeken per week is al winstgevend.
  • Het Filta concept kan in veel situaties worden toegepast; De services zijn gericht op commerciële keukens in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria's, hotels, (fast food) restaurants, sportaccommodaties en attractieparken.
Vraag Meer Informatie Aan

WAT HOUDT EEN FILTA FRANCHISE IN?

Het Filta concept kan in veel situaties worden toegepast.

Het Filta concept is bewezen en eenvoudig om te runnen. Voor de juiste persoon biedt het uiterst winstgevende kansen in een groeiende markt.


FRANCHISE OMVAT:


MARKTPOTENTIEEL:


MEERDERE SERVICES:

Zowel nationaal als internationaal vertrouwd

Wekelijks herhaling van service

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de vastberadenheid en doorzettings-vermogen om succesvol te zijn als zelfstandige ondernemer? Dan is een franchise van Filta voor jou de stap naar het realiseren van deze toekomst

Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij die graag met één of meerdere eigen servicewagens een Filta service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. 

Je hebt direct invloed op de hoogte van je eigen inkomen en 30 – 40 bezoeken per week realiseren al een uitstekend inkomen.

Onze Samenwerkingen

Erkend lid & Winnaar

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart.

Green Key

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Hoe Werkt Filta?

Regelmatig bezoek van jouw, als franchisenemer, leidt tot verlenging van de levensduur van frituurolie tot 100%. 

Met een speciaal ontwikkeld microfilteringssysteem wordt de olie bij baktemperaturen uit de frituurbakken gehaald. Voedselresten en onzuiverheden, zoals voor de gezondheid schadelijke koolstofresten, worden eruit gefilterd. 

De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituurbakken weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. De service kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden zonder het werk van de klant al te lang te onderbreken. 

Verlenging van de levensduur van de frituurolie, naast dat het erg goed is voor het milieu, leidt ook tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Welke services kun jij aanbieden als franchisenemer??

COMPLEET FRITUURMANAGEMENT

In aanvulling op de filtratieservice kun jij als franchisenemer ook nieuw top frituurolie leveren en de oude olie afvoeren voor recycling tot biodiesel. 

3 verdienmodellen in 1 service

DEURRUBBERSERVICE

Als onderdeel van jouw dienstverlening als franchisenemer kun je ook de mogelijkheid bieden tot het uitbesteden van het onderhoud en/of de vervanging van de deurrubbers in commerciële koelapparatuur zoals professionele koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, etc.

SCHONE AFVOEREN

Naast een filtratie en deurrubberservice, kun je ook een complete service voor schone afvoeren aanbieden. Met FiltaDrain kun je olie, vet, suiker, zetmeel en andere organische resten op natuurlijke en niet-chemische wijze uit bacterieculturen verwijderen in commerciële afvoeren.

ANTIVIRUS DESINFECTIE

Wij weten hoe belangrijk het is om klanten en medewerkers een veilige omgeving te bieden, vooral nu met de Corona pandemie. Daarom kun je ook een een desinfectie service aanbieden, die COVID-19-, griep- en tot 99% van de gangbare virussen en bacteriën in ruimtes doodt.

Compleet Mobiel

Alle services kunt u compleet mobiel aanbieden. Alle apparatuur kan mee in uw eigen Filta service wagen.

- Geen kantoor nodig
- Geen onnodige kosten zoals panden, opslag etc.

Verlenging van de levensduur van de frituurolie, naast dat het erg goed is voor het milieu, leidt ook tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Meer informatie over FILTABENELUX

Als franchisegever hebben wij ons als doel gesteld om het marktpotentieel van het FiltaFry concept ten volle te benutten. Dit unieke concept levert enorme besparingen op bij de klant en is tevens zeer milieuvriendelijk en verbetert de voedselkwaliteit. Kortom er zijn geen nadelen. 


WERELDWIJD ERKEND


5 VOORDELEN


7000 KEUKENS

Terms      Privacy  
FILTA BENELUX
Stavangerweg 21-4
9723 JC Groningen

Tel 050 – 82 00 976
Fax 050 – 54 92 407

KVK 02061691
BTW-nr. NL001435688B57